Clock

Varighet

14 timer
Clock

Eksamen

Nei
Clock

Praktisk del

Ja

Kursinnhold

Bli trygg i kajakk!

Redningsselskapet er den viktigste premissleverandøren for sikkerhet på sjøen. Vi har i de senere år sett en kraftig og positiv utvikling av myke trafikanter på sjøen. I denne sammenheng, kajakkpadlere. Redningsselskapet har en visjon om å bidra til 0 døde på havet. Økt kunnskap om bruk av kajakk og håndtere uforutsette hendelser som det å falle ut av kajakken, men ikke minst komme tilbake igjen i kajakken, er derfor viktig.

På vårt kurssenter RS NOATUN tilbyr vi nå tre typer kurs, som alle leder fram til Norges padleforbunds Våttkort HAV (Introduksjon-, Grunn- og Teknikkurs).

RS er av den oppfatning at det å føle seg trygg i kajakk gjennom å kunne mestre en kantring med tilhørende redningsteknikk samt få kajakken ditt vi vil, er avgjørende. Våre kurs fokuserer derfor på disse ferdighetene.

RS NOATUN er et fantastisk kurssenter. Ifm kurs tilbyr vi svært gode fasiliteter. Skulle vinden være for sterk i sundet, vil vi kunne gjennomføre de grunnleggende kursene våre i vårt eget havnebasseng. Avslutningsvis er det også mulig å spise en god middag på vår restaurant.

Dersom du vil lese mer om trygg ferdsel i kajakk, finner du en artikkel om det her.

Les mindre

Kurs fra tilbydere

Kursene på Sjøliv blir levert av selvstendige instruktører. For å bli instruktør må man bli verifisert av RS.

Kajakkurs
avatar

Gudbrand Nordli

Kajakkurs

Horten, Østlandet

RS-medlem 2990 NOK
Ikke medlem 3290 NOK
icon
Kurs