Sted

Sandefjord, Østlandet

Om dette kurset

09:00 - 16:00. Ta med egen PC, Mac eller PAD.  Dette for trening på simulatoroppgaver.  Anbefalt lærebok: Mayday. Denne kan kjøpes i bokhandel(NOK 349,-).

Om tilbyder

verifiedVerifisert av Redningsselskapet
Knut H
0 tilbakemeldinger

Har jobbet som GOC lærer på Høgskolen i Vestfold, GOC- og ROC instruktør for Norwegian Marine Partners AS, Instruktør ROC- og Båtførerprøven for Norsk Maritimt kursenter, VHF/SRC(kurs på engelsk) instruktør hos Kongsberg Maritime AS, VHF/SRC instruktør for RS. I tillegg vært kursinstruktør for taktiske sambandskurs i Sjøheimevernet. Holdt mitt første VHF kurs i 1985

Kursinnhold

Et SRC-sertifikat er et sertifikat som viser at du har tilegnet deg kunnskaper slik at du kan betjene maritim VHF-radio og andre nød- og sikringsmidler til sjøs.

Å tilegne seg kunnskap om riktig bruk av VHF-radioen og de tjenestene du kan bruke, er avgjørende for din trygghet til sjøs, ikke minst i nød- og assistansesituasjoner. VHF-radioen gir deg ellers også nytte til sjøs, og du lærer både hvordan en VHF-radio fungerer samt hva du kan bruke den til, inkludert tjenester ytt av Kystradio.

SRC/VHF-eksamen er lagt opp like mye som en læringsprosess som en eksamen. Det viktigste for Telenor Maritim Radio er at du erverver deg gode kunnskaper om riktig bruk, slik at du får mest mulig verdi igjen for kjøpet av VHF-radioen.

Gjennom å ta SRC/VHF-sertifikatet, lærer du blant annet om følgende;
Hvordan du varsler hvis du kommer i nød eller har behov for assistanse
Hvordan du kan motta vær- og navigasjonsvarsler
Hvordan du kontakter Kystradio for ulike behov, for eksempel ringe gratis til alle norske fast- og mobiltelefoner, bruke "Meld fra hvor du drar"-tjenesten, spørre om hvor det er bunkringsmuligheter etc
Hvordan du holder kontakt med andre på sjøen
Hvordan du kan få bistand fra 24/7/365 legeteam ved akutte skader/sykdommer og oppfølging i forhold til dette
Bruk av andre varslingsløsninger som EPIRB og SART.

Les mindre

Målgruppe

For deg som ønsker sertifisering i betjening av VHF-radio.

Bilder

Praktisk informasjon

7 timers kurs. Eksamen kan man ta hjemme i ro og mak. For mer informasjon se www.kystradio.no privat sertifikat eksamensinformasjon. 

Eksamen- og sertifikatavgift til Kystradioen kommer i tillegg.

Læringsplan

Et SRC-sertifikat er et sertifikat som viser at du har tilegnet deg kunnskaper slik at du kan betjene maritim VHF-radio og andre nød- og sikringsmidler til sjøs.

Møtested

Hystadveien 15
I lokalene til NVIO, Avd. Vestfold, I kjelleren på boligblokka.

Velg dato først
RS-medlem
1590NOK
Pris
1690NOK
Antall kursdager
1dag

Fant du det du lette etter?