Oslo, Østlandet

Intensivkurs på fire timer. Ta roret kurset for jenter fines også i to dagers versjon.

verified
Ta roret
1

Hei! Velkommen til "Ta Roret Jenter" kurs. Dette kurset fokusererer på grunnlegende sjøkompetanse for alle nivåer. Mye av tiden går med til praktisk kjøring som gjør at dette kurset skiller seg fra andre. Book flere sammen og få en hyggelig opplevelse med masse læring og moro. Minimum aldersgrense 14 år. Vi holder kurs flere steder i landet i løpet av sesongen. Om du ikke finner din by eller ønsket dato så ta kontakt!

Sammen med dyktige instruktører lærer kursdeltagerne å føre båt, legge til, fortøye – og mye mer som hører det gode båtlivet til. Med mestringsfølelse og trygghet følger også glede.

Vi ønsker at flere kvinner skal få muligheten til å ta styring i båten. Vi vet også at jenter er underrepresentert som båtførere. Kast loss, jenter!

Dersom du er født 1. januar 1980 eller etter må du ha bestått Båtførerprøven for å delta på dette kurset.

For jenter i alle aldre.  Er du førdt etter 1980 så må du ha båtførerpvøven.

Kurset varer i 4 timer. Sjekk din leverandør vedrørende tidspunkt og oppmøte. Tilbyder har godkjente vester tigjengelig for utlån

Ta roret, jenter er et kurs i praktisk båtføring for alle damer som ønsker å bli tryggere på å kjøre båt, legge til, fortøye – og mye mer som hører det gode båtlivet til.

Drammensveien 288, Oslo, 0283, Norway
RS sine lokaler

14.08.2024
21.08.2024
28.08.2024
1500NOK
1700NOK
1