Oslo, Østlandet

Velkommen til "Ta roret jenter" kurs på Lysaker i Oslo. Kurset er fordelt på  to dager og er fra 09:00 til 16:00.

verified
Ta roret
1

Hei! Velkommen til "Ta Roret Jenter" kurs. Dette kurset fokusererer på grunnlegende sjøkompetanse for alle nivåer. Mye av tiden går med til praktisk kjøring som gjør at dette kurset skiller seg fra andre. Book flere sammen og få en hyggelig opplevelse med masse læring og moro. Minimum aldersgrense 14 år. Vi holder kurs flere steder i landet i løpet av sesongen. Om du ikke finner din by eller ønsket dato så ta kontakt!

Sammen med dyktige instruktører lærer kursdeltagerne å føre båt, legge til, fortøye – og mye mer som hører det gode båtlivet til. Med mestringsfølelse og trygghet følger også glede.

Vi ønsker at flere kvinner skal få muligheten til å ta styring i båten. Vi vet også at jenter er underrepresentert som båtførere. Kast loss, jenter!

Dersom du er født 1. januar 1980 eller etter må du ha bestått Båtførerprøven for å delta på dette kurset.

For jenter i alle aldre.

Kurset varierer med antall dager (1-2 eller 3). Sjekk spesifikt kurs hva som er planlagt.

Astrid Helene Eriksen

Ta roret jenter!

En ting er å øve, øve øve og bli litt flinkere, men for min del var det aller viktigste å få selvtillitt. At jeg faktisk kan få det til

Ta roret, jenter er et kurs i praktisk båtføring for alle damer som ønsker å bli tryggere på å kjøre båt, legge til, fortøye – og mye mer som hører det gode båtlivet til.

Sollerudstranda, Oslo, 0283, Norway
I lokalene til Redningsselskapet

17.08.2024
24.08.2024
31.08.2024
2990NOK
2990NOK
2