Webinar

Høyhastighetskurs teori. Live webinar med instruktør Pål Virik Nilsen.  Avslutter med teoriprøve. Ta kontakt for tidspunkt. Arrangerer gjerne med familie, firma, vennegjeng eller andre grupper. Etter endt teori kan du ta Praktisk kurs på båt og eller vannscooter. 

verified
Pål Virik
5

Hei! Mitt navn er Pål Virik Nilsen.

Hovedmålet er alltid at du skal få den best mulige opplæringen, inspirasjonen og opplevelsen på "Høyhastighetsbevis" kurset.
Jeg bruker en ny Goldfish 28 tender med 2 x 300 hk.

Jeg holder både teori i klasserom, webinar og praktisk del. Å få en rød tråd gjennom teorien og inn i den praktiske delen syntes jeg er veldig viktig. Pluss at jeg legger meg på ditt nivå og behov.

I over ni år har jeg jobbet som instruktør og kursutvikler på "Hastighetskurs for fritidsbåtbrukeren" ut i fra eget kompendie.
De siste årene har jeg utdannet over 100 instruktører som kurser i høyhastighetsbevis rundt om i landet.
Jeg har også trening for ulike spesialgrupper i Forsvaret, brann og Politiet i høyhastighetskjøring.

I tillegg over 30 års erfaring i internasjonal båtrace og raske båter, samt skrevet to bøker om hastighetskjøring (Båt i Hastighet i 2018 og Helt propell i 2015).

Jeg er godkjent instruktør inn under RSS sin SDIR godkjenning og både jeg og mitt fartøy er innlemmet i det kvalitets/sikkerhetssystemet for høyhastighetskurs.

Ulike måter, sted og holde kurset på kan avtales. Familie, vennegjenger eller 1:1 kurs. Ta kontakt om ingen datoer eller steder passer deg!

Håper at du vil ha meg som instruktør og at jeg ser deg på ett av mine kurs!

Her kan du stille spørsmål som i klasserom.


Instruktør hjelper deg i gang med prøven til slutt og kan bistå med å ordne praktisk del hos utvalgt instruktør og sted.
Aldersgrense 17 år. Du kan søke om Høyhastighetsbevis ved fylte 18 år. Er du født etter 1980 så trenger du båtførerbevis før du tar dette kurset.

Online webinar kurs. Link til kurset kommer fra instruktør i forkant. Prøven vil også bli arrangert av instruktør på slutten av kurset (inkludert i timeplanen).

Læreplan er bygget opp under SDIR (Sjøfartsdirektoratets) emneplan rundt "Høyhastighetsbevis"


1: Fartøyslære: skrog og fremdriftssystem
2: Menneskelige faktorer
3: Høyhastighetsmanøvrering
4: Navigasjon ved høy hastighet
5: Sikkerhet og vedlikehold
6: Planlegging av hurtiggående seilas

1995NOK
1995NOK
1