Fredrikstad, Østlandet

Teorikurs i nye og moderne lokaler hvor vi har god tid til alle. Avholdes året rundt.  Om dato, klokkeslett eller sted ikke passer, så ta kontakt for personlig avtale.

Under kurset byr vi på  pizza fra Solveig´s - kall det gjerne et «middags-møte» :-) 

Om du ønsker å ta kurset som web-modul, står du fritt til det. Vi sender deg da en link, og du kan gjennomføre dette når det passer deg på pc, nettbrett eller mobil.

Vi har gode parkeringsmuligheter, enten om du kommer med bil eller båt.  Kommer du med tog fra Oslo henter vi deg, ellers er det 10min gange fra Fredrikstad stasjon. For de som kommer med buss er stoppet utenfor døren vår :-)

Alle våre instruktører er godt voksne og erfarne og vi lover deg en fin opplevelse.


Hva med ICC - Internasjonalt Båtførerbevis for motorbåt?

-flere og fler land praktiserer dette som krav for å kunne føre båt, og de fleste utleiere av båter i utlandet krever nå dette. Dumt å skulle leie vannscooter i ferien, og mangle dette sertifikatet...

Vi tilbyr å kombinere Praktisk utsjekk for ICC med Høyhastighetskurset, slik at du «slår to fluer i en smekk». Etter utsjekket vil vi sende deg kursbevis og du kan sende dette inn for utstedelse av Internasjonalt båtførerbevis for motorbåt.

Om du ønsker denne modulen også, så si ifra i forkant. Vi vil da forlenge båtturen på den Praktiske prøven til Høyhastighetskurset og du vil da gjennomgå noen praktiske øvelser med den samme kursbåten.

Pris for denne modulen i kombinasjon med annet kurs er NOK 2.850,- og betales direkte til oss før utsjekket.


Les mer om oss: https://jagtec.no/

verified
Jon Andre
0

JAG TEC inngår i et større konsern hvor vi bygger båter for det profesjonelle markedet internasjonalt.
Våre voksne instruktører har erfaring fra Kystvakt, Forsvar og norske selskaper som Kongsberg og Hydrolift. Pt. har vi kontorer og kurslokaler i Fredrikstad og Tønsberg, samt godkjent instruktører i Bergen og Førde.

Vi er en tilbyder som har vårt hovedfokus på sikkerhet på sjøen, og tilbyr fleksible i løsninger for tilpasning av våre kurs ift sted og antall.
Kombiner gjerne vårt høyhastighetskurs med Praktisk prøve for ICC – Internasjonal Båtførersertifikat!
-dette blir stadig mer aktuelt om du skal kjøre egen båt- eller leie båt i utlandet.

Om du er på jakt etter et alternativ til den årlige firmaturen, kan vi arrangere pakker med båtkjøring, kurs og sosial hygge på land.

Ta kontakt!

Teorikurs "Høyhastighetsbevis" i klasserom med instruktør.

Dette er ikke et 100% kjørekurs, men et forebyggende og holdningsskapende kurs for førere av vannscooter og båt som går i 50 knop eller fortere.


Teorikurset gjelder både vannscooter og båt. Teorien avsluttes med en prøve, før du tar del 2 som er praktisk del på sjøen. Praktisk del er delt inn etter fartøytype: vannscooter eller båt.


Skal du føre begge disse fartøyene trenger du ett teorikurs og praktisk del på både vannscooter og båt. Når du har tatt både teoretisk og praktisk del kan du søke om "Høyhastighetsbevis" på Sjøfartsdirektoratets nettsider (412,- i søknadsavgift).

Kurset er bygget opp etter SDIR (Sjøfartsdirektoratet) sin emneplan.

Båtførere som skal føre en båt som kan gå i 50 knop og oppover. 18 års aldersgrense på beviset. 17 års aldersgrense for å delta på kurs (bevis kan bli utstedt etter fylte 18 år). Er man født etter 1980 så kreves bestått båtførerprøven før deltagelse på dette kurset.

Oppmøtekurs i klasserom med instruktør. Kurset tar ca 6 timer (a`45 min) inkludert en avsluttende teoriprøve).

Innholdet i klasseromskurset er bygget opp etter SDIR (Sjøfartsdirektoratet) sin emneplan rundt "Høyhastighetsbevis". Med et minimum av disse emnene:


Emne 1: Fartøyslære: skrog og fremdriftssystem
Emne 2: Menneskelige faktorer
Emne 3: Høyhastighetsmanøvrering
Emne 4: Navigasjon ved høy hastighet
Emne 5: Sikkerhet og vedlikehold
Emne 6: Planlegging av hurtiggående seilas

Kråkerøyveien 2, Kråkerøy, Østfold 1671, Norway
Langs elven, lokaler til GANNET GROUP / JAG TEC

1390NOK
1490NOK
1