Halden, Østlandet

Båtførerprøven kurs.

Solid og grundig gjennomgang av emneplan for båtførerprøven.
Her har vi god tid, og går grundig gjennom all teori man trenger å kunne for å ta "eksamen for båtførerprøven"
Eksamen må tas ved et godkjent testsenter for "norsk test" Eksamensgebyr og eksamen er ikke inkludert på kurset.

Kurset går over 3 ettermiddager, noe som gir god tid til alle kursdeltakerne.
Skattejakten AS er opptatt av å lære bort på en god måte for alle. Hos oss får du ikke intensivkurs!

Ettermiddag 1 kl 1630 -2130 :Gjennomgang av pensum
Ettermiddag 2 kl 1630 -2130 : Gjennomgang av resten av pensum + Kartoppgaver
Ettermiddag 3 kl 1630 -2130 : Repetisjon av spesielt viktige emner + ting deltakerne ønsker mer trening på, eller gejjomgang av.

Kurset passer fra 15 år til 100 år.

Velkommen på kurs.

verified
Espen
0

Som sjørøver, redningsmann og skipssheriff, bruker jeg mye tid på og ved sjøen. Jeg er bestmann på redningsskøyte, vekter på kielfergen, og sjørøver i egen båt når jeg er ute med familien.

Sjøen skal være for alle, men det er smart med litt kunnskap. Jeg ønsker å bidra til å spre kunnskap, om båt, sjøen og alt som hører til:)

Vi er opptatt av å øke kunnskapen på sjøen. Båtførerprøven er en viktig del av dette, og ofte en god introduksjon til båtlivet. 

Båtførerprøven er obligatorisk for alle personer som er født 01.01.1980 eller senere og som skal føre fritidsbåt med største lengde over 8 meter, eller har motor på mer enn 25 hestekrefter. 

Men, uansett alder er kunnskapen du tilegner deg på båtførerkurs en ekstra trygghet for deg som ferdes på sjøen. Prøven kan avlegges fra fylte 14 år, men båtførerbeviset utstedes først ved fylte 16 år. Båtførerbeviset gjelder for førere av båter inntil 15 meter (cirka 50 fot)

Båtførerprøven er obligatorisk for alle personer som er født 01.01.1980 eller senere og som skal føre fritidsbåt med største lengde over 8 meter, eller har motor på mer enn 25 hestekrefter. Men, uansett alder er kunnskapen du tilegner deg på båtførerkurs en ekstra trygghet for deg som ferdes på sjøen.

Prøven kan avlegges fra fylte 14 år, men båtførerbeviset utstedes først ved fylte 16 år. Båtførerbeviset gjelder for førere av båter inntil 15 meter (cirka 50 fot)

Eksamen:

Pris: (Per 1.1.2022): Kr 813,-
Kontinuering (ved stryk på første forsøk): Kr 433,-

For å få utstedt båtførerbevis, må du avlegge eksamen ved et godkjent testsenter eller på nettet hos norsktest.no. Eksamen kan avlegges etter endt kurs eller som privatist. Nytt i 2021 er at alle som ønsker å avlegge båtførerprøven må registrere seg på Norsk test sine hjemmesider


Som deltaker på et kurs inngår du i et levende og aktivt læringsfellesskap sammen med båtinteresserte deltakere fra hele landet og motiverte veiledere. Kurset ledes av et fagteam med bred nautisk kompetanse og erfaring i bruk av fritidsbåt. Disse står til din disposisjon gjennom hele læretiden.

Eskevikveien 35, Halden, Østfold 1768, Norway
I Båten

05.08.2024
3290NOK
3490NOK
3