Sted

Harstad, Nord-Norge

Om dette kurset

Dette kurset er et effektivt dagskurs alt på én dag som gjør deg klar til båtførerprøven og trygg på sjøen!

Gjennom dette kurset har du prisgaranti -garantert billigst og beståttforsikring på båtførerprøven. 

Kurset gjennomføres alt på én dag og avsluttes med båtførerprøven på slutten av kursdagen.  Met dette kurset har du beståttforsikring. 
Det betyr at du får delta på nytt kurs uten ekstrakostnad dersom du har behov for det.

Oppsettet i dette kurset er nøye gjennomtenkt med sikkerhet som en rød tråd gjennom kurset. 

Etter endt kurs skal kursdeltaker beherske grunnleggende kunnskap om båtlivet og være klar for båtførerprøven. 

Det er over 2000 deltakere som har deltatt på dette kurset, og et kurs som er kvalitetssikret over mange år. 

Gjennom dette kurset får du beståttforsikring  på båtførerprøven. Det betyr at du får delta kostnadsfritt på nytt kurs dersom du ikke består prøven på første forsøk. 

Som kurstilbyder er det viktig at du skal få et godt faglig utbytte og bli fornøyd. Du skal være trygg på at vi strekker oss langt for å innfri dine forventninger underveis i kurset. 

Ser frem til å se deg på kurs!

Vennlig hilsen
Tor Magnus Næsset
Instruktør/Testleder båtførerprøven

Les mindre

Om tilbyder

verifiedVerifisert av Redningsselskapet
Tor Magnus
0 tilbakemeldinger

Mitt navn er Tor Magnus Næsset. Jeg er 28 år og har vært instruktør på båtførerkurs siden 2018. Med erfaring fra gjennomføring av over 70 båtførerkurs har jeg god erfaring med å lose deltakere trygt gjennom dette kurset. Jeg har undervist alle aldersgrupper og tilpasser kurset etter publikum. Jeg har bakgrunn fra sjøforsvaret og er lidenskapelig opptatt av båtlivet. Gjennom en pedagogisk tilnærming av pensum til båtførerprøven og et stort engasjement for sikkerhet skal du som deltaker alltid være trygg på at du er godt ivaretatt på kurs hos meg.

Kursinnhold

Vi er opptatt av å øke kunnskapen på sjøen. Båtførerprøven er en viktig del av dette, og ofte en god introduksjon til båtlivet. 

Båtførerprøven er obligatorisk for alle personer som er født 01.01.1980 eller senere og som skal føre fritidsbåt med største lengde over 8 meter, eller har motor på mer enn 25 hestekrefter. 

Men, uansett alder er kunnskapen du tilegner deg på båtførerkurs en ekstra trygghet for deg som ferdes på sjøen. Prøven kan avlegges fra fylte 14 år, men båtførerbeviset utstedes først ved fylte 16 år. Båtførerbeviset gjelder for førere av båter inntil 15 meter (cirka 50 fot)

Les mindre

Målgruppe

Båtførerprøven er obligatorisk for alle personer som er født 01.01.1980 eller senere og som skal føre fritidsbåt med største lengde over 8 meter, eller har motor på mer enn 25 hestekrefter. Men, uansett alder er kunnskapen du tilegner deg på båtførerkurs en ekstra trygghet for deg som ferdes på sjøen.

Prøven kan avlegges fra fylte 14 år, men båtførerbeviset utstedes først ved fylte 16 år. Båtførerbeviset gjelder for førere av båter inntil 15 meter (cirka 50 fot)

Les mindre

Bilder

Praktisk informasjon

Eksamen:

Pris: (Per 1.1.2022): Kr 813,-
Kontinuering (ved stryk på første forsøk): Kr 433,-

For å få utstedt båtførerbevis, må du avlegge eksamen ved et godkjent testsenter eller på nettet hos norsktest.no. Eksamen kan avlegges etter endt kurs eller som privatist. Nytt i 2021 er at alle som ønsker å avlegge båtførerprøven må registrere seg på Norsk test sine hjemmesider


Les mindre

Læringsplan

Som deltaker på et kurs inngår du i et levende og aktivt læringsfellesskap sammen med båtinteresserte deltakere fra hele landet og motiverte veiledere. Kurset ledes av et fagteam med bred nautisk kompetanse og erfaring i bruk av fritidsbåt. Disse står til din disposisjon gjennom hele læretiden.

Les mindre

Møtested

Sjøgata 11, 9405 Harstad, Norge
Thon Hotel Harstad

Velg dato først
07.07.2024
14.07.2024
28.07.2024
RS-medlem
1590NOK
Pris
1690NOK
Antall kursdager
1dag

Fant du det du lette etter?