Sted

Lillesand, Sørlandet

Om dette kurset

Kursdager: Torsdag 18. mai kl 1600 - 1900 (frivillig)

                     Fredag 19. mai kl 0930 - 1730
                    Lørdag 20. mai kl 0930 - 1530 (med mulighet for eksamen fra kl 1600 (kommer ekstra gebyr for eksamen)
.
De som ønsker det, kan også få litt øvelse i å legge til og fra brygge lørdag kl 1730-1930.

Les mindre

Om tilbyder

verifiedVerifisert av Redningsselskapet
Cathrine
0 tilbakemeldinger

Jeg heter Cathrine og elsker sjø og fjell. Jeg lærer bort alt jeg kan med stor glede. Mye av fritid, sommer som vinter, tilbringes i kajakk, på egen båt eller på RS165 Askeladden, redningsskøyta i Lillesand. Jeg har mer enn 20 års fartstid som lærer på forskjellig nivå og ulike fagområder. De siste årene i høyere utdanning med et spesielt fokus på mestring og utvikling av fremtidige ledere. Bli med på sjøen eller i klasserommet sammen med meg. Jeg skal gjøre mitt for at du kan bli litt tryggere og lære nye ting i felleskap med andre.

Kursinnhold

Vi er opptatt av å øke kunnskapen på sjøen. Båtførerprøven er en viktig del av dette, og ofte en god introduksjon til båtlivet. 

Båtførerprøven er obligatorisk for alle personer som er født 01.01.1980 eller senere og som skal føre fritidsbåt med største lengde over 8 meter, eller har motor på mer enn 25 hestekrefter. 

Men, uansett alder er kunnskapen du tilegner deg på båtførerkurs en ekstra trygghet for deg som ferdes på sjøen. Prøven kan avlegges fra fylte 14 år, men båtførerbeviset utstedes først ved fylte 16 år. Båtførerbeviset gjelder for førere av båter inntil 15 meter (cirka 50 fot)

Les mindre

Målgruppe

Båtførerprøven er obligatorisk for alle personer som er født 01.01.1980 eller senere og som skal føre fritidsbåt med største lengde over 8 meter, eller har motor på mer enn 25 hestekrefter. Men, uansett alder er kunnskapen du tilegner deg på båtførerkurs en ekstra trygghet for deg som ferdes på sjøen.

Prøven kan avlegges fra fylte 14 år, men båtførerbeviset utstedes først ved fylte 16 år. Båtførerbeviset gjelder for førere av båter inntil 15 meter (cirka 50 fot)

Les mindre

Bilder

Praktisk informasjon

Eksamen:

Pris: (Per 1.1.2022): Kr 813,-
Kontinuering (ved stryk på første forsøk): Kr 433,-

For å få utstedt båtførerbevis, må du avlegge eksamen ved et godkjent testsenter eller på nettet hos norsktest.no. Eksamen kan avlegges etter endt kurs eller som privatist. Nytt i 2021 er at alle som ønsker å avlegge båtførerprøven må registrere seg på Norsk test sine hjemmesider


Les mindre

Læringsplan

Som deltaker på et kurs inngår du i et levende og aktivt læringsfellesskap sammen med båtinteresserte deltakere fra hele landet og motiverte veiledere. Kurset ledes av et fagteam med bred nautisk kompetanse og erfaring i bruk av fritidsbåt. Disse står til din disposisjon gjennom hele læretiden.

Les mindre

Møtested

Lillesand Gjestehavn, Lillesand, Agder 4790, Norway
Redningsselskapet sine lokaler i Havnegata 5 i Lillesand

Velg dato først
RS-medlem
1500NOK
Pris
2000NOK
Antall kursdager
2dager

Fant du det du lette etter?