Sted

Stavanger, Vestlandet

Om dette kurset

Dette er kurset for deg som vi ha fullt utbytte av opplæringen til båtførerprøven. 
Dette er et intensivkurs på 1 dag.

Instruktøren vil i detalj gå igjennom pensum og sikre at alle som deltar får en god forståelse og godt utbytte av kurset. 

Oppstart kl. 17:00 
Ferdig kl 23:00

Vi avslutter med eksamen for de som ønsker det.

Deltagerne må selv på forhånd registrere seg, laste opp bilde og betale eksamensavgift på www.båtførerregisteret.no 

Les mindre

Om tilbyder

verifiedVerifisert av Redningsselskapet
Gøran
0 tilbakemeldinger

Jeg er utdannet sjøkaptein ved NTNU i Ålesund og har jobbet i den maritime offshore industrien i over 20 år. Jeg er båtfører i RS sitt sjøredningskorps i Bergen og er utdannet maritim instruktør. Underviser i bl.a. Båtførerprøven, VHF, D5L/D6

Kursinnhold

Vi er opptatt av å øke kunnskapen på sjøen. Båtførerprøven er en viktig del av dette, og ofte en god introduksjon til båtlivet. 

Båtførerprøven er obligatorisk for alle personer som er født 01.01.1980 eller senere og som skal føre fritidsbåt med største lengde over 8 meter, eller har motor på mer enn 25 hestekrefter. 

Men, uansett alder er kunnskapen du tilegner deg på båtførerkurs en ekstra trygghet for deg som ferdes på sjøen. Prøven kan avlegges fra fylte 14 år, men båtførerbeviset utstedes først ved fylte 16 år. Båtførerbeviset gjelder for førere av båter inntil 15 meter (cirka 50 fot)

Les mindre

Målgruppe

Båtførerprøven er obligatorisk for alle personer som er født 01.01.1980 eller senere og som skal føre fritidsbåt med største lengde over 8 meter, eller har motor på mer enn 25 hestekrefter. Men, uansett alder er kunnskapen du tilegner deg på båtførerkurs en ekstra trygghet for deg som ferdes på sjøen.

Prøven kan avlegges fra fylte 14 år, men båtførerbeviset utstedes først ved fylte 16 år. Båtførerbeviset gjelder for førere av båter inntil 15 meter (cirka 50 fot)

Les mindre

Bilder

Praktisk informasjon

Eksamen:

Pris: (Per 1.1.2022): Kr 813,-
Kontinuering (ved stryk på første forsøk): Kr 433,-

For å få utstedt båtførerbevis, må du avlegge eksamen ved et godkjent testsenter eller på nettet hos norsktest.no. Eksamen kan avlegges etter endt kurs eller som privatist. Nytt i 2021 er at alle som ønsker å avlegge båtførerprøven må registrere seg på Norsk test sine hjemmesider


Les mindre

Læringsplan

Som deltaker på et kurs inngår du i et levende og aktivt læringsfellesskap sammen med båtinteresserte deltakere fra hele landet og motiverte veiledere. Kurset ledes av et fagteam med bred nautisk kompetanse og erfaring i bruk av fritidsbåt. Disse står til din disposisjon gjennom hele læretiden.

Les mindre

Møtested

Scandic Stavanger Forus, Stavanger, Rogaland 4031, Norway
Scandic Stavanger Forus

Velg dato først
RS-medlem
1349NOK
Pris
1499NOK
Antall kursdager
1dag

Fant du det du lette etter?